0

BENVINGUTS AL SardaTIC!!!Sí! Vosaltres ja em coneixeu!!! Sóc aquest ordinador amb espardenyes, que us acostaré al món de la Sardana i de la Cobla a través de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació).  

Com ja sabeu, al llarg d’aquest trimestre seré amb vosaltres a través d'aquest blog per preparar la vostra participació a la ballada que se celebrarà el diumenge 19 d'abril de 2015.

En aquest grup participeu els alumnes de:

- 4rt de Primària de l'Escola del Mar
- 4rt de Primària de l'Escola La Presentació de La Mare de Déu


Des d'avui i fins a aquest dia, les escoles participants i jo mateix anirem comunicant pel blog. Jo us aniré proposant una sèrie d'activitats i vosaltres les penjareu aquí mateix, al blog, per a que tots els alumnes de les tres escoles del poble i jo mateix poguem veure-les. Penjarem fotos, textos, vídeos, dibuixos...

Ja veureu que ho passarem molt bé plegats alhora que aprendrem moltes coses sobre la Sardana i la Cobla i que preparem el gran dia en què ens trobarem a l'Aplec!!!

El (dia per concretar) els alumnes aniran al Teatre on coneixeran la Cobla, l'agrupació musical que toca les Sardanes, i descobriran els seus secrets i els dels instruments que la composen, a través d'un concert! Hi assistiran tots els alumnes de les tres escoles.

La segona data important ja la coneixes: el 19 d'abril és el dia de la balladaA més a més de ballar hauràs de venir preparat per a passar-t'ho molt bé!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.